Limita de varsta initiala este de 19 ani adica din 1990. Sunt cativa care au 20-21 chiar 22 de ani care joaca la acel nivel cu noi astia mai tinerei ) Ce ziceti nu ati fi de acord sa joace si unii care au 20-21 de anishori ??
+2
Seby
Admin
6 participanți
Limita de varsta
Seby- Mesaje : 6
Data de înscriere : 18/09/2009
- Mesaj n°2
Re: Limita de varsta
Sa zicem k merge....dar nu prea multi
Admin- Admin
Data de înscriere : 14/09/2009
Varsta : 31
- Mesaj n°3
Cum adica nu prea multi?? Ori toti care is din 88-89 ori niciunul:-?? nu??
Admin- Admin
- Mesaj n°4
Dany ziss si "vedeta" =)) imi zicea pe mess ca joaca din placere si ca nu vor ca aia de 20 de ani sa le rupa picioarele...As vrea sa va amintesc ca este arbitru 8-|..Oricum sunt cam neutru cu treaba asta cu varsta...parca ar putea juca si cei mai mari parca nu....dak suinteti si voi de acord limita de varsta se schimba...[subliniez "dak sunteti si voi de acord"]
- Mesaj n°5
Scuza-ma domnule admin =)) dar eu cand am spus nu prea multi m-am referit la faza k sunt destui 2-3 din 88-89...nu zic bine?
Admin- Admin
- Mesaj n°6
Da dar restu ce o sa zica...bai l`ai acceptat p`ala de 20 de ani pe mine de ce nu :-?? is mai urat sau ce uite vezi:) alta problema
VASY- Mesaje : 2
- Mesaj n°7
eu nu sunt de acord......apoi asa sa fie campionat numa de 88-89....mai bine ii numa de 92-93-94-95 ....... parerea mea
Admin- Admin
- Mesaj n°8
M`am gandit si la treaba asta Daca se strang echipe o sa fac poate si astfel de campionate cu echipe mai maricele. good ideea
johnny b3st- Mesaje : 27
Data de înscriere : 19/09/2009
- Mesaj n°9
ma copii:-j
deci campionatu asta nush dak v-a mai spus cineva....da ii campionat de FOTBAL...masculin nu feminin....intelegeti??? ce importanta are cati ani au adversarii??? voi veniti sa jucati fotbal, nu??? sau voi dc veniti??? precizez k nu am in echipa niciun jucator de 20 - 21 de ani k sa nu credeti k de aia comentez;)....da fratilor, jucam fotbal, nu table...care nu va simtiti in stare sa jucati fotbal nu va inscrieti si gata...yo in campionatu asta vreau sa joc cu echipe cat mai bune...pt k de echipe de astea de 2 lei is plictisit...asa k dragi copii, dak nu va convine limita de varsta....mergeti si jucati cu prunci de 10 ani in fatza blocului...
P.S: echipa WERSACE va sparge tot:>):X
P.S: echipa WERSACE va sparge tot:>):X
- Mesaj n°10
Nu te supara dar te avanti cam tare....eu nu zic k nu e bine, merg vreo 2-3 baieti din 88-89 dar daca vin mai multi (mai ales daca sunt si experimentati) sa fugi una intr-una sa incerci sa recuperezi mingea? k fi sigur k nu ne putem compara cu ei la agilitate si forta...in fine mai asteptam pareri!
Ultima editare efectuata de catre Seby in Sam Sept 19, 2009 5:38 pm, editata de 1 ori
vladutz61- Mesaje : 35
- Mesaj n°11
:)
De ce dati startul numai in 3 la campionat?
Ziceati ca vreti minim 6 echipe
Deja aveti peste 6...
Pe noi nu ne favorizeaza cu nimic ca is mai multe echipe, banii de premiu sunt fixati deja. Inteleg ca e profitul vostru pus in joc, dar cu cat is mai multe echipe cu atat scad sansele fiecaruia:)
Ziceati ca vreti minim 6 echipe
Deja aveti peste 6...
Pe noi nu ne favorizeaza cu nimic ca is mai multe echipe, banii de premiu sunt fixati deja. Inteleg ca e profitul vostru pus in joc, dar cu cat is mai multe echipe cu atat scad sansele fiecaruia:)
Admin- Admin
- Mesaj n°12
Asa ii mai bine.. sa inceapa in 3 octombrie dupa sarbatoarea castanelor.Si [oficial] nu am 6 echipe inscrise in concurs ci 4 oricum pana in 1 octombrie cand este ultima zi de inscriere o sa mai vina cateva echipe...as vrea sa fie 10 fix... mi`a zis cineva sa mai las echipe si mai multe de 10 dak sunt... nushtiu:D cat despre limita de varsta stau sa va anunt ca nu va veni nimeni din 89...Sunteti multumiti??? Poate [POATE] va veni unu care este nascut in 89 in octombrie m`i se pare...Doar 2 luni :-j dar va asigur ca este la acelasi nivel cu noi
Admin- Admin
- Mesaj n°13
sa nu va inchipuiti ca la campionat vin dinastia de 22 de ani care joaca la echipele mari si sunt experimentati... v`am spus poate vine un jucator care e din 89 din luna octombrie atat.dar e la acelasi nivel cu noi....[poAte]
LiGa- Mesaje : 1
- Mesaj n°14
Salut :)
Salut , deci eu sunt jucatorul din 89 de care zicea Lory poate unii dintre voi ma stiti dupa porecla de "Liga" nu sunt asha de mare deci nu aveti de ce sa va faceti probleme , gen " Ioi , vai , asta are 20 de ani " la o adica jucam fotbal nu table cum zicea unu de aici in fine . Ne vedem pe teren , bafta tuturor