Fotbal sintetic

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Fotbal sintetic

orice :-j

2 participanți

FINALA!!!!!!!!!

Admin
    Admin
    Admin

Data de înscriere : 14/09/2009
    Varsta : 31

FINALA!!!!!!!!! Empty FINALA!!!!!!!!!

Mesaj  Admin Dum Noi 08, 2009 1:57 am

Azi 08 noiembrie au fost meciurile decisive in acest campionat.Cele 6 locuri s`au batut intre ele pentru titlul de campioana pentru premiu si mai ales pentru orgoliu.M G L A B C -cele mai bune 6 echipe din campionat vor juca meciuri eliminatorii,vor ramane 3 castigatoare si ca sa fie semifinale,cele 3 pierzatoare se vor bate intre ele pentru un loc in semifinala alaturi de cele 3 castigatoare.Asadar M a jucat cu A si a castigat cu scorul de 10-4,G a invins fara drept de apel ( in 4 oameni) pe C cu scorul de 24-6 si L vs B 9-5. Asadar L G M sunt cele 3 castigatoare si norocoase care vor merge in semifinale.Pierzatoarele s`au batut intre ele( A , B , C) iar echipa C a invins si pe A si pe B deci se califica alaturi de M G L in semifianle.
    Prima semifinala L vs M.Scor final 7-4.Cealalta semifinala G vs C. De aceasta data C si`au aparat mult mai bine decat in sferturi sansele si au pierdut cu G cu scorul de 11-8.Asadar FINALA L vs G.
    Va asigur ca cei care au vizionat finala au avut ce vedea.Au luat parte la cel mai frumos,tensionat,interesant,culminat,spectaculor meci din campionat. Un detaliu foarte important ar fi faptul ca echipa G a jucat 3+1.Incepe meciul, nu trece bine 15-20 de minute si scorul este 5-1 pentru G.Prima repriza s`a terminat surprinzator 7-7.Repriza a doua a fost pur si simplu nebuna si s`a jucat la intensitate maxima si cu un ritm extrem de alert.Scorul avea sa fie 8-8 si mai erau 8 minute de jucat.Pe Pop Florin l`a prins o crampa ingrozitoare si G a propus finalizarea meciului si 3-0 pentru L.L`u nu a fost de acord,Pop florin nu a putut juca,si tot cei din L au propus sa intre in echipa G un jucator de la echipa C pentru a puta continua finala si a asa s`a si intamplat.Meciul a continuat si SCOR FINAL L vs G 8-11.In concluzie castigatoarea campionatului
    ECHIPA G!!!!!!!!!!!!
    Admin
    Admin
    Admin

Data de înscriere : 14/09/2009
    Varsta : 31

FINALA!!!!!!!!! Empty Re: FINALA!!!!!!!!!

Mesaj  Admin Dum Noi 08, 2009 2:03 am

FELICITARI TUTUROR ECHIPELOR SI MAI ALES CASTIGATOAREI SI GOLGETERULUI!!! cheers
    FELICITARI TUTUROR ECHIPELOR SI MAI ALES CASTIGATOAREI SI GOLGETERULUI!!! cheers
    Torential

Data de înscriere : 08/10/2009

Mesaj  Torential Dum Noi 08, 2009 8:24 pm

Noi cei din G am jucat toate cele 3 meciuri in 4 oameni... f greu de invins..nici nu aveam prea mari sperante....dar am dat tot ce am putut si am invins luand LOCUL 1 si GOLGETER fiind tot un jucator din echipa noastra RAUL BARBUS.

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 1:58 pm