Am uitat sa precizez un lucru...Eu v`as recomanda sa aveti cel putin o rezerva deoarece daca unul din jucatori ia cartonas rosu atunci etapa vitoare este suspendat.Deci daca sunteti 5 fix etapa viitoare ve`ti fi nevoit sa jucati doar 4... De aceea va recomand sa fiti 6 pentru ca e bine sa aveti pentru orice eventualitate [accidentari]...Poate va ganditi: cine da 12 lei ca sa stea pe banca aiurea??? Puteti face schimbari nelimitate in timpul meciului astefel jucatori pot fi la capacitate maxima
2 participanți
Cartonase rosii,rezerve...
DuMuTzA- Mesaje : 9
Data de înscriere : 19/09/2009
- Mesaj n°2
nu cred
nu cred ca fiecare echipa o sa aiba o rezerva dar cvum zice varu ar fi foarte indicat
Admin- Admin
Data de înscriere : 14/09/2009
Varsta : 31
- Mesaj n°3
Re: Cartonase rosii,rezerve...
Echipa E se pare ca ii cam obraznica ) prima etapa Florin Chesa - Cartonas Rosu..A doua etapa Dumuta Nicu- Cartonas Rosu si Sabados Radu Galben... Osan este suspendat etapa a treia pentru ca nishte gesturi sa zic asa nesportive...Fiind suspendat si Osan si Dumuta Nicu,vor fi nevoiti sa joace in 4....: Olar,Chesa,Dumuta Andrei,Sabados. Muresan Raul din echipa D mai are un galben si Florin Dumuta din C de asemenea tot un galben....La 3 galbene Suspendat o etapa>>>