Fotbal sintetic

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Fotbal sintetic

orice :-j

2 participanți

Cartonase rosii,rezerve...

Admin
    Admin
    Admin

Data de înscriere : 14/09/2009
    Varsta : 31

Cartonase rosii,rezerve... Empty Cartonase rosii,rezerve...

Mesaj  Admin Sam Sept 19, 2009 12:43 am

Am uitat sa precizez un lucru...Eu v`as recomanda sa aveti cel putin o rezerva deoarece daca unul din jucatori ia cartonas rosu atunci etapa vitoare este suspendat.Deci daca sunteti 5 fix etapa viitoare ve`ti fi nevoit sa jucati doar 4... De aceea va recomand sa fiti 6 pentru ca e bine sa aveti pentru orice eventualitate [accidentari]...Poate va ganditi: cine da 12 lei ca sa stea pe banca aiurea??? Puteti face schimbari nelimitate in timpul meciului astefel jucatori pot fi la capacitate maxima Very Happy
    DuMuTzA

Data de înscriere : 19/09/2009

Cartonase rosii,rezerve... Empty nu cred

Mesaj  DuMuTzA Lun Sept 21, 2009 2:57 am

nu cred ca fiecare echipa o sa aiba o rezerva dar cvum zice varu ar fi foarte indicat Cool king
    Admin
    Admin
    Admin

Data de înscriere : 14/09/2009
    Varsta : 31

Cartonase rosii,rezerve... Empty Re: Cartonase rosii,rezerve...

Mesaj  Admin Joi Oct 08, 2009 2:03 am

Echipa E se pare ca ii cam obraznica Smile) prima etapa Florin Chesa - Cartonas Rosu..A doua etapa Dumuta Nicu- Cartonas Rosu si Sabados Radu Galben... Osan este suspendat etapa a treia pentru ca nishte gesturi sa zic asa nesportive...Fiind suspendat si Osan si Dumuta Nicu,vor fi nevoiti sa joace in 4....: Olar,Chesa,Dumuta Andrei,Sabados.Smile Muresan Raul din echipa D mai are un galben si Florin Dumuta din C de asemenea tot un galben....La 3 galbene Suspendat o etapa>>>

Continut sponsorizat

Cartonase rosii,rezerve... Empty Re: Cartonase rosii,rezerve...

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 3:30 pm